Friday, April 22, 2011

Tempat best


Tempat ni best and spatutnye ade lg gmba nk masok.. tp tu lah.. mls gila nk edit..
kalau korg suke photoshoot.. korg patut dtg sini jugak :)

 p/s : sorry 1 je gmba.. gmba lain mcm tak best.. maklum la budak baru belajar.

Tuesday, March 29, 2011

Sunday, March 13, 2011

potrait

Date : 13 march
venue : bukit bintang
Talent : eton ( bukan name sbnr)






Wednesday, March 9, 2011

Split Tone

1st time aku cipta tone and dpt compliment dr sifu aku 
inilah hasilnye


sephia shadow and blue highlight =)

Sunday, March 6, 2011

Black and White

Terima Kasih Admal ^_^

Harini ahad.. Tp aku bgn awl kut.. pkul 8.... korg bole ke? haha.. Sbb ape aku tetibe bgn awl?
sbb kwn2 aku ajak pegi photoshoot.. (excited gler kut)
so.. dlm pkul 9.30 reffi smpai umah aku and ktorg berangkat la ke PUTRAJAYA..
tp sbb hal2 tetentu... shooting utk model kejap je :(
Tp takpe =) 
sbb admal decide utk bwk aku experience 'street photo' ptg td..
ni aku ade ltak skali beberape utk di kongsi..
(ta hebat oke.. sbb bru 1st time)








mcm2 dah admal aja aku..
tp still mcm2 lg admal nak aja aku..
tengs admal!
td mase ta cukop.. laen kali kte pegi lg tau =)

Thursday, March 3, 2011

New Header ^_^

i got myself a new header!
i create it by using adobe photoshop + adobe illustrator ^_^

Monday, February 28, 2011

Color Tone Experimental

Pendapat aku 

Dlm byk2 editing style kan.. aku pling suke tgk color tone... kalo korg usha btul2 kan.. color tone ni mcm bole bg mood kt gmba.. so... kt sini aku ade try color tone kt beberape pic.. 
Enjoy lah ye..






thx view 

Saturday, February 26, 2011

adik aku :)

aku still bru dlm fotografi ni tau...
so.. bler mcm ade eksperimen je yg aku nk buat..
adik aku jd mngse.. nsib baek die suke pose..
ni sedikit gmba dr lensa 50mm aku..
enjoy ye..

date    : 26/2/2011
venue  : condo (wangsa maju)
talent  : Farah Hani


50mm






thx view :D

Wednesday, February 16, 2011

STAFF

Oke smangat nk update ni.. (maklum la da ade blog)
haha!
oke2.. korg tgk gmba ni dulu ye~

da tgk? nmpak aku tak? haha~
korg msti takde mnde ni kn.. ^_^ 
karikatur ni dilukis oleh abg jack.. (yg tgh duduk ats krusi smbil buat peace tu)
dorg kt stuido ni sume wat keje gempak gler..
kalo bab lukis ngn wrne..
perghhh.. terbaek wa ckp lu..
So.. aku macam jeless gler kalo tgk artwork dorg!!
kalo korg nk tgk.. tggu bln 3 nnt k..

catatan pengarang:
  • oke..! sumpah ssh nk update blog.. ta reti aku nk ckp ape..
  • harap besok lg seronok dr harini ^_^



Tuesday, February 15, 2011

Aku pon ade la

Aku da slalu sgt dgr org ckp "tgk la kt blog aku"
n sumpah aku jeles bler org ckp cmtu..
n harini aku officially ade blog sniri..
harap sgt 1 hari nnt aku bole ckp kt org laen 
"tgk la kt blog aku" ^_^

Haha.. maybe la aku berangan..
tp atleast aku da ade cita2 bru nk keja even aku taktau bler blog aku ni ade org tgk =.=

oke .. stop ngarut psal betape aku suke ade blog..
smalam aku blaja editing bru.. psal "fake ROL"
kalo sape taktau.. rol tu "ray of light"
 ni aku ade ltak skali pic..


smalam jugak da kne tego ngn sifu aku psal care aku edit gmba ni..
tp aku still nk letak gak ^_^
sbb ape?
sbb 1st post aku msti la kne ade gmba gak.. 
haha..